onsdag den 6. april 2011

Star Wars - skriv løs





Klip på "Send en kommentar" og skriv din historie.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

enggådskolen. Lucas olsen rasmusen

kampen i mod de one.

jar jar Binks er taet til fange.
han er bange. anakin er på planet
mustafar. han ved ikke at jar jar
Binks er taet til fange. nu for
anakin af vide at jar jra Binks
er taet til fang af Embo. anakin
er på vej til utapau. anakin har
atuditu med. nu er der grig han
møder Embo. anakin og embo går i
grig. atuditu for jar jar binks
ud af fængselt. Anakin og Embo
slos stadig. anaki draber Embo.
nu skal de hjem. slut.

Anonym sagde ...

Tea Rungborg 11 år Enggaardskolen
4.a
Anakin skywalker og hans hjælpere var ude i en stor og farlig skov, fordi at de skulle hjælpe nogle fattige folk, de havde nemlig fået en ordre af Obi-Wan Kenobi. Men da de kom ud til skoven, fandt de ud af at de var blevet snyt, af sugi og alle de andre. Nu kom de til angreb, hvorfor tænkte jeg ikke på det sagde Obi-Wan Kenobi. Alle hjalp til at kæmpe imod Sugi.Da det var at Obi-Wan Kenobi og de andre hjælpere havde lagt dem ned. så nu skulle de hjem til deres base, men Jar Jar Binks noget ikke at komme med. Så han kom til fange af Sugi, men Anakin Skywalker fandt ud af at Jar Jar Binks var taget til fange af Sugi. Så sagde han det straks til Obi- Wan Kenobi, han sagde at Anakin Skywalker skulle sige det til Shaak Ti det gjorde han så, fordi at de andre skulle være klar til at hente Jar Jar Binks. Da de så skulle hente Jar Jar Binks, havde Obi-Wan kenobi og Anakin Skywalker en plan til at hente Jar Jar Binks, og de andre skulle holde vagt ved skibet, det gjorde de så men der kom ingen. Nu kom Obi-Wan Kenobi og Anakin Skywalker med Jar Jar Binks nu skulle de bare hjem til deres base, men da de var klar til at køre, kom Sugi og hendes hjælpere, de skød efter dem men de var for langt væk at de ikke kunne fange dem. Nu var alt godt igen og så skulle de bare slappe af, nu gik der sikkert lidt tid inden Sugi kom igen.

Tea Rungborg 11 år Enggaardskolen
4.a

Anonym sagde ...

Ewokkernes Middag

Klokken var halv 4 om natten. Dusørjægeren Embo og to Assasins Droider går rundt i en skov. Et andet sted i skoven går Obi-wan Kenobi og Anakin Skywalker rundt sammen med droiden R2-Q2.
Jar Jar Binks går rundt midt i skoven og lugter til alle blomsterne. Pludselig kommer der en Battle Cruiser kørende.
Anakin Skywalker hopper hurtigt ind og skubber Jar Jar Binks af vejen. Ob-Wan Kenobi venter til Battle Cruiseren er kørt væk. Da Cruiseren er væk går han over og giver Anakin Skywalker en lussing!
Kenobi siger ”Helt ærligt. Du skal jo passe lidt mere på, så vi ikke bliver opdaget!” Så kommer Embo og de 2 assasins droider. Embo kan lugte, at Anakin Skywalker er i nærheden. Så løber Obi-WanKenobi,R2 Q2 og Jar Jar Binks væk. Jar Jar Binks fører dem hen til hans by. To af vagterne holder deres elektriske stav for, så gruppen ikke kan komme ind. En af soldaterne spørger ”Hvad er kodeordet?”
Så siger Jar Jar Binks ”Jar Jar Kong King. Så siger soldaterne ”Adgang tilladt.”
Dusørjgeren Embo og de 2 Assasins Droider lurer bag en busk, og nu er det ved at være rigtig mørkt. De falder derfor i søvn.
Næste morgen siger Obi Wan Kenobi tak til Jar Jar Binks fordi de måtte sove hos ham.
Anakin Skywalker ringer hen til hovedkvarteret og siger til 3 clone troopers og 2 Bomb Squad Troopers ”Kan I komme med et fly og hente os?”
Så vågner Embo og de 2 assasins droider og ser, at Anakin og de andre er fløjet hjem. Embo tager sin skyder med krog frem og hager sig fast til flyet. Assasins droiderne fandt to Jet packs og fløj med.
Da de var halvvejs hjemme faldt Embo ned og de to assasins droider’s jetpacks løb tør for ild og faldt også ned. Så faldt dusørjægeren og de droider i Ewok’senes fælde. Så kom 5 Ewoks med tre lange pinde og noget reb. En Ewok tog en Assasin Droide, bandt hænderne på en af pindene og tog så den anden assasin droide og gjorde det samme ved den.
Så tog alle 5 ewoks og bandt Embo strammere sammen.
Ewoksene gik så hen til deres base og satte dem i fryseren i et køkken og så blev klokken 5 om eftermiddagen.
Så kom Ewokernes kok og tog Embo. Droiderne synes det så ud som om,at Embo fik skåret sit hoved af, men i stedet fik han slik.
Assasins droiderne blev så bange, at de blev alt for varme så de eksploderede.

Fortsættes

Anonym sagde ...

Fortsat.....

Embo blev til sidst rigtig tyk og så smed Ewokkerne ham i fryseren igen. Næste morgen tog kokken ham igen. Han tog sin skarpeste økse og skar begge Embo’s fødder af. Så tog han den ene fod og lagde den igen. ”Hmm… 10 kg”.
Så hentede han ketchup, remoulade, sennep og en pølse i køleskabet og gik hen igen, tog foden igen. Han tog ketchup flasken og sprøjtede ketchup i foden og tog derefter en pølse og lagde i foden.Så tog han sennepen og sprøjtede oven på pølsen, og tilsidst remouladen og sprøjtede det på.
Så tog han den anden fod og lagde ovenpå, spiste det og sagde ”Det smager lidt besynderligt, men det smager af HotDog….mmmmmmmm. Det kan kun være sødt”.
Så tog han øksen igen og skar benene af Embo, og løb ud til et bord med benene og lade dem i et fad og lagde lået på. Han havde en klokke i lommen, tog fat i den og tog op over hans hoved, rendte rundt i en cirkel og råbte ”mad!mad!mad!”.

Så kom de 5 ewoks og kokken sagde ”Så er der Embo ben til morgenmad!”
Så gik han ind og hentede en kniv, åbnede låget, tog et ben og skar fem stykker ud, hvorefter han lagde stykkerne på tallerkenerne og tog det andet ben og gjorde det samme.
Så gik han ind og tog 3 knive. 2 af dem kastede han op i luften hvor de så røg direkte ned og skar Embo’s arme af. Den sidste kniv holdte han vandret, kastede den op i luften, så den drejede rundt og så røg den lige ned i halsen, så hovedet og kroppen blev skilt fra hinanden.
Så tog kokken det hele på en gang, kiggede til alle sider 3 gange. Da han havde gjort det så proppede det ind i munden, så hans kinder blev 2 meter lange.
Så blev han så tyk, at han sprang i luften.
De andre ewoks,når deres kok var død. 3 af ewokkerne gik amokog sprang i luften. Den andensidste ewok slog sig selv i hovedet og sagde ”La’ vær med at slå mig”. Så slog han sig selv igen, blev så sur på sig selv,at han hoppede op i luften, hvor der pludseligt kom 5 skarpe knive fra siden af. 2 af dem skar benene af ham, mens de 2 andre skar armene af ham og den sidste skar hovedet.

De andre ewoks troede de havde spist Embo, men det havde de ikke. Den sidste ewok, der var tilbage, rejste sig op. Der sad en lynlås i panden på ham, som han tog i og trak ned til benene. Ud af ham kom to Assasin droider, som gik ud af dragten og til sidste kom Embo også ud.
Embo og de to Assasin droider gik ud med en kurv og et tæppe.Embo tog tæppet, rystede det og lagde det på jorden. I kurven var der sandwich. Embo gav Assasin droiderne en sandwich hver og tog en selv. Og det hele sluttede sådan.

The End

Alexander Stomsgaard, 2. A, skole Enggaardsskole

Anonym sagde ...

Kampen om de 5 ting

Der var en kamp om 5 ting embo og hans to assassin droider og 6 battle droider og anakin og sugi og en clon tooper
Skule hver med i kampe og de var mod hinanden nu begyndte kampen den ene af tingene var en kop den anden ting var en handske. Den tredje ting var en pære. Den fjerde ting var en cd, og den sidste ting var en nøgle. Kop 100 p
Handsken 1000 p
Pærer 5000 p
Cd 100000 p
nøgle ????????????????? p

så går det i gang embo fandt kopen battel droiderne fandt handsken sugi fandt pæren
clon toopern fandt cden anakin fant nøglen som gav 300000 p
vinderen er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anakin

navn: alexander
klasse: 2a
skole: engåskolen

Anonym sagde ...

republikken har været i krig med seperratisterne i to tusind år og jedi riderne kæmper en hård kamp mod darth wader og hans clon hær. nej det er en selv mords mission !! skreg komandor cody. der var krise på korusant, døds stjernen klargjorde et angreb og man overvejede og sende en spion ind der skulle plante en bombe. jeg er enig med cody, sagde senator saio, men det er den eneste måde vi kan overleve angrebet sagde han. jeg gør det sagde luke og trådte ind i lokalet men.... luke afbrød cody, hvis vi ikke gør noget nu er vi alle døde. fint så er den beslutning trukket sagde senator saio, luke du tager af sted om en time. Gør alle cloner klar! komandeerde darth wader, vi angriber i morgen... held og lykke luke sagde han solo tak sagde luke, luke skulle til at tage af sted da chwbaca og brølede arohh og gav ham et kram. luke kunne se dødstjernen, da han lige pluslig blev fanget i en trækstråle og blev slæbt ind på dødsstjernen. kom ud med hænderne på hovedt sagde en klon luke kom ud og blev slebt ind i en sele. han havde sidet der lidt tid da alarmen pluselig gik og vagterne løb nu havde han chansen får at slipe fri han trak sit lyssværd og skar døren op og løb mod generratoren da han stødte ind i en delning cloner han trak sit lyssværd og hugede sig igenem dem. da han kom hen til hovedgeneratoren og plantede bomben og stak af. korusant var redet. skrevet af jonas hasring fra søndermarkskolen