onsdag den 6. april 2011

Star Wars - skriv løs



Klip på "Send en kommentar" og skriv din historie.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

der var engang en jedi som hed anikin som lavede af at kæmpe. og en dag skulle han kæmpe en for syg kamp

Anonym sagde ...

mathias madsen engårdskolen

Anonym sagde ...

Langt langt ude i fremtiden, i en fjern galakse… der var Anakin, som var en voksen jedi ridder på en speciel og meget farlig mission. Der hærgede krig i hele universet og i denne krig var der en ond og en god kraft der levede godt gemt.
Qui-gon jinn og obi-wan kenobi havde fået et tip om, at kampdroider havde taget dronning amidala til fange og at hun var i en mørk kold celle hos darth wader. De søgte i galaksen, fjernt og nær, på den blå planet og de grønnes dale.. men der var intet syn af hende eller af Darth wader.

Da de en dag kommer til landet naboo, så møder de jar jar binks. Han er en mærkelig og sjov gunganer som solgte hva som helst til de rejsende der kom forbi. Jar jar binks hørte om amidala og ville sælge en oplysning til anakin om hvor hun var henne… anakin og qui-gon jinn lovede at tage jar jar binks med sig hvis de fik oplysningen men jar jar ville ikke give den til dem før de var rejst væk. Dagen efter fløj de af sted mod coruscant, det labyrintiske gemmested for sith fyrster. De lander i labyrantens hjerte. Der lurer farer ved hvert et hjørne. De skal være på vagt hele tiden og undgå at møde jabbas hær. Hvad de ikke ved er at darth siddious er monsteret i labyrintens hjerte. Hans magt og evner rækker langt og han ved at de nu befinder sig der.. lige hvor han vil have dem.

Mørket falder på og de søger ly i en skummel baggård der viser sig at være en fælde…..


FORTSÆTTELSE FØLGER I NÆSTE EPISODE……!


Andreas Jakobsen søndermarkskolen 2.b 9år.

Anonym sagde ...

Historien om Ahsoka
Det startede med at Ahsoka blev sendt med et fly fordi hun skulle være makker med Anakin. På et tidspunk blev de sendt af sted fordi der var fjender på vej. Det gik findt men fjenderne kom alligevel frem så de blev nød til at sende flere ud for at hjælpe dem, hvis de ikke hvade sendt flere ud havde de tabt så det var godt. Nu skulle Ahsoka også møde nogen af de andre,hun skulle møde R2-q2 og Jar jar binks og Gungan soldier og Imperial polit og Arf troopper og Clone troopper og Bomb squad trooper, nogen så red mærkelig ud lidt tid efter blev de sendt på aktion og de var lige ved at dø men det gjore de ikke det var heldig men der var en der blev slået ihjel det var Gungan soldier. Men de slo også selv nogen ihjel så det var godt.
Også på et tidspungt kom der en foreder han havde glædt sig un som Clone troopper det fand de først ud af da han begyndte at gå til andgrab. Det var Anakin der fandt ud af at det var Embo men de vandt over ham SLUT


Af Emma.Nicolajsen
Enggaardskolen 3.b
Nr 75354126