onsdag den 6. april 2011

Star Wars - skriv løs



Klip på "Send en kommentar" og skriv din historie.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Anna Rungborg 11 år
Engårdskolen 4.a


Det var en farlig dag, næsten alle gik hen til jetflyene for at holde sig i siggerhed det var:
Jar Jar Binks,Anakin Skywalker, Clone Tropper, R2-Q2 og andre hjæpere.
De andre skulle på mision for at få fat på nogle fjener, og smide dem i deres fangekælder.
De kørte på jetflyene, og de kom langt langt væk.
Det blev mere og mere dystert, så sagde Anakin Skywalker at det er på rette vej.
De så nogle Battle Droider som stod på jagt, der var masser af dem så gik de til angreb.
De tog deres lys-svær og kastede sig frem mod dem, de døde på et hurtigt minut, de kom ind til deres base.
De mødte,Aurra Sing og Embo, de kom hurtigt til at slå dem ned, farvel sagde Jar Jar Binks.
Lidt tid efter gik de tilbage for at samle de halv-døde i deres fangekælder, men først skulle de hen til deres jetfly.
De andre tog deres våben hvis de nu skulle vågne op igen, og slå dem ned.
De tog også deres lys-svær og skolde og andre af dderes ting.
Nu var de sejrede for ikke at dø de holdte en stor fest for de hjem-kommene.
Det var en dejlig dag idag, me nnu aligevel en farlig dag.
Nu skulle de til at hvile sig, så de gik ned med fangerne, til deres fangekælder hvor der var masser af andre fanger.
Nu var det godt igen, så de gik op for at slappe af.

Slut fra Anna Runborg 11 år
Engårdskolen 4.a

Anonym sagde ...

Slaget hved gungan døden og freden

Anakin skywalker og obi-wan kanobi er i gang med et slag på planeten oboko. Men lige midt i det hele kommer der en klon hen til og siger at de skal komme med over basen for der kommet en besked. Da de kommer over til basen ser de at beskeden er fra plo-koo og shaak ti der står at de har brug for deres hjælp på planeten gungan. Hvor de har store problemer for selveste asaja ventres er der og hun dræber alle klonerne. De har brug for hjælp. Anakin og obi-wan tager adsted . Da de kommer flyver de forbi en mark og de ser 100 døde kloner der nede. Men da de kommer hen til basen ser de også at der er mange sårede . De finder hurtigt plo-koo og shaak ti .Efter flerer ugers hård krig finder de asaja ventres skjule sted . de fire jedier sniger sig ind. Men da de kommer ind ser de at dooku også er da de kommer indenfor hører dooku dem og så trækker ham og asaja derers lysværd og angriber de fire jedier løber dem i møde og tager kampen op. En time senere er alle de seks jedier godt trætte men en af dem er lige hved at dø og det er shaak ti de er nød til at flygte men det er de andre jedier allerede og det hele ender med at shaak ti dør men hun har hjulpet planeten til fred. Slut .

Simon lund 61686230 billund grønningen 42 søndermarkskolen 4.a

Anonym sagde ...

STAR WARS at Thomas Nielsen Enggaard Skolen

En gang var der et monster og den hed jabba the hott.
Var en slim-klat og han hade 1.000.000 vagter og jede-aier og de hade også 1.000.000 vagter. Og marster yoda og han var en god kroer og kriger. Men general guivis han hadde 4 arme og en ægte hjerne og hjerte! Og det var ikke et godt syn. Og general guivis slog en jede-aier ihjel sygt og auligt.

Anonym sagde ...

Star wars episode 786

I en galakse langt borte bor darth vader, han er mægtig. Boba Fett vil forsøge at dræbe ham i jagten på en stor dusør. Til at hjælpe sig har han Han Solo. Han Solo er smugler og hurtigere end sin egen skygge. Han er heltemodig og trofast og derfor er han en god hjælper for Boba Fett.
I deres jagt på Darth Vader fløj de sammen rundt i galaksen. De ledte og ledte men kunne slet ikke finde hame besluttede sig for at vende hjemad og opgive deres søgen men pludselig var han der.



Nikolaj. A søndermarkskolen 2.b

Anonym sagde ...

I en fjern galakse, langt langt herfra efter at have besejret kejser Palpatin er Luke klar til at rejse rundt i det uendelige univers sammen med Lea. Luke er bekymret over for Obi-Wan, master Yoda, Mace Windu og hans egen far Anakin Skywalker. ”Kom Lea, Vi skal til Naboo” sagde Luke. ”Hvorfor dog det”sagde Lea. Luke svarede Lea at de skulle finde nogle beboere på planeten.
”Kom R2 og 3PO vi skal til Naboo” sagde Luke. ”Jeg flyver okay” sagde Han Solo. ”Sådan så er vi her” sagde Luke. ”Hej og velkommen til Naboo” sagde en stemme. ”hvem er du ” sagde Luke. ”jeg er Jar Jar Binks”. ”Hvem er du sagde Jar Jar Binks ”Jeg er Luke og det er min søster Prinsesse Lea og dette er min ven Han Solo og hans ven Chewbacca. ”Vi leder efter en troldmand som kan få os til spøgelsesverden” sagde Luke. ”Så er i kommet til den rigtige planet” sagde Jar Jar Binks.
”Føl efter mig” sagde Binks. ”Vi har kun en troldmand her men i skal finde ham før at han vil transportere jer til spøgelsesverden”. ”Han gemmer sig her i denne hule”. ”Find ham før tiden løber ud”. ”Hvordan kan man finde ham” sagde Lea. ”Han elsker Naboo Gulerødder”. ”Føl dem så finder i ham”. ”Hey jeg har set en Naboo gulerod vi følger den” sagde Han Solo. ”Der er han” sagde Lea.
”I fandt mig” sagde troldmand Sarun. ”Nu skal i svare på 3 spørgsmål”. ”Hvornår døde jeres fars ven”. ”I kampen mod Darth Vader” sagde Luke. ”1 rigtig”. ”Hvornår kom din far her til”. ”I Kampen om Naboo” sagde Lea. ”2 rigtige”. ”sidste spørgsmål”. ”Hvad er mit navn”. ”Vent”. ”Jeg har hørt den stemme før”. ”Sarun min gamle ven” sagde Luke.”Kan vi komme til spøgelsesverden nu”. ”Ja det kan i men må vi tage vores stamme med”. ”Selvfølgelig må i det” sagde Luke. ”Så er vi i spøgelsesverden” sagde troldmand Sarun”. ”men det ser helt anderledes ud”.


Frederik Nyrup Hansen, Søndermarksskolen 3.b





Fortsetelse følger.