tirsdag den 5. april 2011

Star Wars - skriv løs

Klip på "Send en kommentar" og skriv din historie.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kampen om guld nøglen

Klokken var lidt i 5 om morgenen. Anakin skywalker og Obi-wan kenobi stod og trænede. R2-D2 stod i flyet. Han sov. Pludselig kom jar jar binhs.
Han ville advare dem om at der var en hær af battle droider og assassin droider på vej. Darth water har sent dem af sted. De skulle tage Anakin og Obi-wan kenobi med hjem til ham.
De løber alle sammen ud og tager deres våben frem undtagen jar jar binks han var bange så han gemte sig.
Anakin løb ind og skubbede jar jar binks ud.Der kunne de se battle droiderne og Assassin droiderne de kom tættere og tættere på de kunne se at en af battle droiderne havde en guld nøgle i hånden.
Nu kunne Darth water ikke vente mere så han tog selv ud til krigen sammen med Sugi og Embo. Nu kunne Anakin se Darth water han missede med øgnene og sagde : Darth han råbte til obi-wan se frem darth water er kommet.
Obi-wan siger:darth den usle ondling. Han løb rigtig hurtigt han svang sit lyssværd fra side til side.
<han løb hen og ramte Darth water på armen men den faldt ikke af darth water råbte til sin hær vi løber tilbage til basen, og på vejen tabte de guld nøglen Anakin løb hen og tog nøglen og råbte vi har vundet.

SLUT!

Anton christiansen 2.b. enggaardsskolen 9.år.

Anonym sagde ...

Droide jagten (Mathias Vig 8 år, Enggaardskolen)

Klokken var 3 om natten. Anakin sov. Der lød et brag om natten. Anakin vågnede. Det var mandalorian .
Mandalorian ville dræbe Anakin…wuoahahahahaaaaaaa….
Anakin hørte en lyd, rejste sig op fra sengen og kikkede alle vegne…. Han kunne intet se fordi lyset var slukket, men pludselig mærkede han en kold pistol på panden. Han blev helt stille…
Manalorain sagde: Stik mig de gyldne pistoler, eller jeg dræber dig.
Anakin sagde: ALDRIG i livet, din usle blå smølf!
Obi-Wan som sov ved siden Anakin var nu vågen og råbte – smid dine kolde pistoler, du er omringet!
Efter en lang og hård kamp forlod Anakin og Obi-Wan værelset, Mandalorain var død.

NÆSTE DAG.
Droiderne tog på jagt, de ville jage de gode fordi de ville hævne drabet på Mandalorain. Embo var med droiderne… De var stærke sammen.
De kom til de godes base og sneg sig langsomt ind på dem. R2D2 holdte vagt ved porten – og R2Q2 spurgte efter kodeordet.
Embo sagde: FORSVIND med jer, eller jeg dræber jer!
Anakin og Obi-Wan kom ud og kampen mod det onde kunne begynde.
Anikan råbte til Alle Imperial Pilots’ at nu skulle de op i kampflyveren, de skulle være klar til kamp.
Hele natten kæmpede de gode mod de onde… De onde var stærke og det var i sidste øjeblik at Saesee Tiin og Anakin sammen fik lyssværdet under droiderne og Embo. De gode havde vundet… for en stund…

Anonym sagde ...

Kampen om planeten

af mathias madsen og simon stalfest jørgensen fra engårdskolen

tlf.50940820

Der var engang en planet som der ikke tilhørde nogle så de gik gang med at forberede sig til krigen om planeten imens alle havde travlt var jedi kriger ahsoka på jagt efter dath reder i sit skib milennium falcon sammen med anakin skywolker de havde også r2d2 med de skulle udspionere den onde planet de måtte ikke komme hjem uden at de viste hvad deres plan var til krigen om planeten de fulte efter dath reder til den onde planeten de kommer

Fortsættes....

Anonym sagde ...

star wars 7
Det endelige slag.
Kapitel 1: nye planer.

Du ved nok at Luke Skywalker vandt over Dark vader og kejser. Dark vader var hans far men han døde. Nu er Dark vader ikke ond og er nu et spøgelse. Nu fester de på en planet sammen med nogen mærkelige væsner der hedder Eworker de er små og søde og hjalp dem med at kæbe mod klontuber de er alle væk. ”du Luke hvad skal vi nu gøre hvor alle de onde er væk” sagde Hans solo til Luke. ”jeg tro jeg vil finde ud af hvordan vi kan bygge nye klontuber” ”gode” sagde hans solo og grinte. ”ja ja” grinte Luke. ”hvad griner i af” det var prinsesse Leia hun var nu Hans solos kæreste og Lukes brod de vidste de ikke i starten men lidt sener fandt de ud af det. Klokken var mange ca. 24:00 var klokken vi de var stadig glade og festede vider helle natten lang. Den basse de onde havde hed døds stjernen men den sprang i luften fordi de gode var de bedste.
Kapitel 2: kejser vender tilbage.

Men det de ikke vidste, var at der var en der fløj rundt i rummet. Det var kejser han var død. Han landede på lava planeten. Lige på en bro. Nede for broen var der et hus. Der kom en robot ud det var en læge robot. Den tog ham med ind i sit hus. De havde ikke lavt noget i lang tid så den gik straks i gang med at lave ham. Han havde ikke noget hjerte men robotten kunne bygge robot hjerter så den gik i gang. Efter en halv time var hjertet færdig og nu satte den det ind i huden det var lidt klamt han var nød til at skære ham op med en kniv og site det ind. Efter 10 minutter begyndte kejser at bevæge sig. Han rejste sig op. ”hvor er jeg” ”jeg fandt dig ude fra mit hus du er på lava planeten” sagde robotten. ”hvad hedder du? Sagde kejser. ”jeg hedder c23” sagde robotten. ”å nu kan jeg huske det” sagde kejser. ”det dumme Luke slog mig ihjel sammen med hans far Dark vader” ”var det ham der den onde” sagde robotten. ”ja men han er ikke mere ond” sagde kejser. ”jeg vil ha min hævn” sagde kejser. ”hvor er de nu” sagde kejser og kiggede på robotten. ”jeg hørte de fester på græs planeten med Eworkerne” sagde robotten. ”dem det små sataner, har du et fly? Sagde kejser. ”ja” ”lad flyve ha ha”
fortsættes...

Anonym sagde ...

Kapitel 3: en overraskelse.

”det er hyggeligt” sagde Luke. ”jo” sagde de alle i kor. De sad alle ved et stort bål. Så kom der et glimt. Og et skyd. ”ar” råbte de alle. ”der lande at kæbe fly. Hans solo tog sin pistol frem og Luke sit lys sværd. Døre åbnet for flyet. Kejser gik ud. ”KEJSER” råbte de alle. ”ja jeg er tilbage” ”men hvordan” sagde Luke. ”en robot fandt mig og nu er jeg tilbage” kejser gav stød på alle Eworkerne de faldt om. ”Hans solo Chewbacca og Leia og R2-D2 og guld robotten kom med” råbte Luke. De alle løb ind i skoven. ”chef hvad skal vi gøre” sagde robotten. ”bare rolig de kommer tilbage” sagde kejser. De løb rigtig stærkt. Ind til de kom til en sø de ikke kunne komme over. Den var lang og bred. ”vi må svømme” sagde Hans solo. Chewbarcca skreg. ”kom nu min ven bare lidt vand kan du godt klare” sagde Hans solo. Chewbarcca og Hans solo han været venner i lang tid. Luke hoppet først i. ”Luke se” der kom et kæbe sø slange hoved op. Det skreg rigtig højt. ”en Fox slange” sagde guld robotten. ”å nej” sagde Luke.


Kapitel 4: Luke mod Fox.

Slange åbnede sin mund og var ved at sluge Luke i et stykke. Men Luke hoppet væk fra munden. Luke tog sit lys svær og så skær han tunge af den og så skreg den meget højt. Men så tog slange og slugte ham. ”Luke” skreg Leia. ”ad” Luke var inden i dens mave. Han tændte sit svær og så gik han ud. Alt den indvolde røg ud. ”ad men godt” sagde Leia og gav Luke en kram. Leia børstede alt blod af sig. ”godt klaret nu kan vi gå over den” sagde Hans solo. ”så slap du for vand i dag Chewbacca” sagde Hans solo. Så gik de over den døde slange Fox. De var nu inde i skoven da de havde gået i 1 km. Var der en hytte foran dem. De banket på. Der var en lille mand det åbnet den. ”velkommen hvad kan jeg gøre” sagde han. ”hvad arbejder du med” sagde Luke. ”med alt det med robotter” ”godt må vi komme ind” sagde Luke. ”ja” sagde han. ”ah en R2-D2 og en guld robot” sagde han og kiggede længe på dem. Han satte noget te på bordet.



Kapitel 5: Jack.

”hvad hedder du” sagde Leia. ”jeg hedder Jack jeg har boet her i lang tid” sagde Jack. ”ok til sagen kan du bygge klontuber” sagde Luke. ”ja kejser køber masser her” sagde Jack. ”vi vil gerne have 250 klontuber” ”ok det koster 12.546 kroner” sagde Jack. Luke tog pegende frem. ”jeg går i gang nu” sagde Jack. ”til at smadder kejser og rede Eworkerne” ”hvad er de taget til fange vi er venner jeg skynder mig” sagde Jack. De fik lov til at sove der. Jack vækkede dem tidligt om morgen. ”venner jeg er færdig” sagde Jack. ”de er robotter men de er li så gode” sagde Jack. ”fint nu skal vi tilbage tak for hjælpen” sagde Luke. Så gik de ud af huset og ud af skoven og over uhyret. Nu var de der. ”ha se robot jeg sagde de kom tilbage” sagde kejser og så le han. Så gav han stød. Så kom et skud. ”hvad” sagde kejser




Kapitel 6: så sluttet det.

Så kom alle klontuberne ud og begyndte at skyde. Robotten faldt om. ”å kejser løb ind i skoven. ”bind Eworkerne op jeg kommer sener” sagde Luke og løb efter kejser. ”stop kejser” kejser var noget til en klippe. Luke tog sit lys sværd frem og skær hovedet af kejser. Han faldt om. Luke gik tilbage til de andre. Nu festede de vider. Og det gik godt for alle. Jack fik et firma. Og Luke blev prins. Og Leia blev gift med Hans solo. Og alle blev lykkelige og det var enden på alle deres eventyr men frygt ej der er stadig eventyr der ude for dem og for dig.


Slut.
Forfatter: benjamin skov Sørensen klasse 3.b.
Telefon nummer:30 69 31 64
Skole søndermarksskolen